طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

پوسته میانی نمی تواند به ضخامت پوسته زیرین باشد. در عوض، باید هوا، به سختی لطیف و البته خوشمزه باشد. وقت آن رسیده که بهترین نکات و ترفندها را برای تسلط بر هنر پیتزا به سبک شیکاگو یاد بگیرید. تلاش برای مقابله با این ماده اصلی به سبک پیتزا کار آسانی نیست.
وقتی چیزی شبیه نان می خواهید، خمیر پیتزا انتخاب خوبی است. خمیر را روی سنگ پیتزا یا تابه پیتزا داغ به مدت 6 دقیقه گرم کنید. بعد از اینکه پیتزا را از فر خارج کردید، آن را روی سس و رویه ها قرار دهید.

طرز تهیه پیتزا سوسیس خانگی

مخلوط گوشت گاو، فلفل سبز و پنیر را روی آن بریزید. وقتی خمیر به یک توده صاف تبدیل شد، زمان پخت است. سطح کار خود را با آرد پاشیده و ورز دهید تا خمیر پیتزا صاف و کشدار شود – حدود 6 تا 8 دقیقه.

طرز تهیه پیتزا خانگی در فر برقی

من هنوز این روش را امتحان نکرده ام و فقط به شما می گویم که با استفاده از سایر ترفندها در اینجا، پیتزای خانگی من درست مانند پیتزا فروشی ایتالیایی می شود. اکثر اجاق ها در قسمت پشتی دماهای متفاوتی دارند. پیتزای خود را در نیمه زمان پخت 180 درجه بچرخانید تا یکنواخت پخته شود.
می‌توانید به سرعت توپ خمیر را بدون ایجاد آشفتگی بزرگ و چسبناک باز کنید، با آردپاشی کردن دست‌هایتان و تمیز کردن پیشخوان بعد از هر رول. خمیر باید بعد از چند دقیقه حالت کشسانی داشته باشد، چسبندگی کمتری داشته باشد و کار با آن راحت تر شود. این نوع توسعه گلوتن به شما کمک می کند تا یک ساختار خمیر قوی ایجاد کنید. به عنوان یک امتیاز اضافی، اتولایزر می تواند زمان پخت مورد نیاز را بیش از نصف کاهش دهد.

طرز تهیه پیتزا سوسیس با خمیر آماده

گلوتن چیزی است که به ایجاد یک بافت الاستیک کمک می کند و به خمیر اجازه می دهد بدون شکستگی کشیده شود. یکی دیگر از کلیدهای کشف بهترین پیتزا این است که آیا رنگ های زنده دارد یا خیر. این بدان معناست که مواد مورد استفاده تازه و به خوبی پخته شده است. وقتی گوجه فرنگی کهنه می شود، کمی تیره می شود و اسیدیته و نمک زیادی آزاد می کند. خمیر پیتزا را باید از یخچال خارج کرده و به شکل توپ درآورید و قبل از پخت به مدت 30 تا 1 ساعت روی یک پیشخوان دربسته استراحت دهید.

طرز تهیه پیتزا خانگی با سوسیس

بدون آن، دریافت یک پیتزای اصیل ایتالیایی غیرممکن است. اعتقاد بر این است که رافائله اسپوزیتو، یک نانوای ناپلی، اولین پای پیتزا را اختراع کرده است. همچنین اعتقاد بر این است که فروشندگان خیابانی در ناپل مدت‌هاست که نان‌های مسطح را با پر کردن می‌فروشند. از آنجایی که مواد تشکیل دهنده بسیار کمی در خمیر پیتزا وجود دارد، فهرستی از مواد فعال با کیفیت بالا بسیار مهم است.
طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس

دیدگاهتان را بنویسید